...

Ç.Ü.E.F. Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümüne Canlı Model Alımı İlanı (4/C)

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

EĞİTİM FAKÜLTESİ CANLI MODEL İLANI

ARANAN ŞARTLAR

1. Sanat atölyesi ortamında uzun süre ve hareketsiz durmaya engel olacak herhangi bir rahatsızlığının ve engelinin olmaması,

2. En az lise mezunu olmak,

3. T.C vatandaşı olmak,

4. 40 yaşını geçmemiş olmak,

5. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6. Taksirli suçlar hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlar, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan ve istimal ve istiklak kaçakçılığı hariç kaçakçılık resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma,  devlet sırlarını açığa vurma suçundan hükümlü bulunmamak.

7. Erkek adayların askerlik hizmetini yapmış olması,

8. 657 sayılı Kanunun 53. Madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak,

9.  Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emekli veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Başvuru formu (Başvurular şahsen yapılacaktır. Posta ile başvurular kabul edilmeyecektir.)

2. 2 adet fotoğraf

3. Diploma örneği

4. Nüfus cüzdanı örneği

5. Sağlık kurulu raporu

6. Erkek adaylar için askerlik terhis belgesi

7. Sosyal Güvenlik Kurumundan maaş almadığına ilişkin belge

8. Sabıka kaydı

9. Başvurular 19.09.2016 – 22.09.2016 tarihlerinde yapılacaktır.

SEÇMELERİN YAPILACAĞI TARİH, SAAT VE YER

Tarih: 23.09.20916 Saat: 10:00